Jaquar

Mike de Vries

Mike de Vries

Technisch commercieel adviseur

Contact

Audiovisueel
Om indruk te maken op de bezoekers van de ISH, is er voor gekozen om diverse video hardware te gebruiken. Aan de buitenzijde van de stand zijn twee echte eyecatchers gecreëerd door middel van glasprojectie. Met speciale folie is een doorzichtprojectie gemaakt waarbij klanten zich in een interactieve badkamer waanden. Daarnaast hebben we een custom LED-wall gerealiseerd waarbij de wand doorliep in een video-(LED)plafond. Hiervoor is een speciaal rigging plan ontworpen en gefabriceerd. Naast deze items zijn er diverse schermen in de stand gebruikt om productvideo’s te tonen.  

Truss en rigging
We hebben de gehele stand voorzien van algemene stand verlichting en op verzoek van de klant specifieke items uitgelicht. Naast de complete infra op gebied van truss en verlichting is er voor de LED-oplossing een custom hanging frame samengesteld om het geheel mooi in het design weg te kunnen werken. Door gebruik van diverse armaturen (railspots, floodlights & richtspots) is de perfecte huiselijke sfeer en inrichting gecreëerd. 

Advies
We hebben op basis van het design van Tausch en de wensen van de eindklant verschillende materialen aangedragen op het gebied van video en verlichting. Samen is dit een mooi geheel geworden waarbij de techniek de wensen van de klant volledig heeft ondersteund.