Topbanner_oplossing_MX_DigitalPresentation

Tijdelijke installatie op locatie
We willen je graag helpen om jouw boodschap, ondanks de afgelaste beurzen en evenementen, digitaal te delen. Op een locatie naar keuze kan een pop-up studio gerealiseerd worden die voldoet aan de look en feel van jouw merk. AV Europe biedt ondersteuning bij het creëren van de perfecte opstelling die volledig aansluiten bij de presentatienormen en kwaliteitseisen van jouw organisatie.

  Streaming /video
  Afhankelijk van jouw communicatiebehoefte is het mogelijk om een ​​live presentatie te geven of een video op te nemen in presentatievorm. Via verschillende kanalen kan deze video vervolgens gedeeld worden met stakeholders, leveranciers en klanten. Om het opzetten van deze tijdelijke presentaties makkelijker te maken, hebben wij partners die kunnen helpen bij het maken van een communicatieplan, content en het bewerken van een live feed.

  Met behulp van deze tools kunnen wij helpen bij het maken en verspreiden van een passende presentatie voor jouw doelgroep.

  Interne communicatie /vergaderingen
  Grotere bedrijven hebben te lijden onder vergaderingen die verplaatst of afgelast worden. Om toch te kunnen communiceren tussen verschillende locaties, kan AV Europe helpen bij het opzetten van digitale meetings of tijdelijke narrowcasting.

  Professioneel en betrouwbaar
  AV Europe maakt deel uit van Mansveld Techniek, met meer dan 55 jaar ervaring in de Live Communicatie- en evenementenmarkt. Er zijn binnen de organisatie een groot aantal expertises en specialisten waardoor we jou een perfect geïntegreerde service kunnen bieden. Onze expertisegebieden zijn onder meer:

  • Video
  • Audio
  • IT - netwerk
  • Verlichting (sfeer en algemeen)
  • Rigging
  • Stage setting
  • Stroomtoevoer (energie)