Topbanner_Algemeen_AVE_BeursStand

Mike de Vries

Mike de Vries

Technisch commercieel adviseur

Contact

Wij zijn gespecialiseerd en gepassioneerd in het laten stralen van jouw stand binnen het gestelde budget. Vaak zijn er audiovisuele oplossingen waar niet snel aan gedacht wordt. Daarom gaan we graag met je om de tafel zitten om een passend plan te adviseren dat past bij wat jij belangrijk vindt. 

Bij beursstands richten wij vaak boardrooms in met techniek. Een fijne rustige plek op de stand waar de standhouder zich terug kan trekken met een (potentiële) klanten. Dergelijke ruimtes zijn dan, wanneer de klant dit wenst, van alle technologische gemakken voorzien. Een mooi scherm geïntegreerd in de muur waar je je laptop eenvoudig op aan kan sluiten. Uiteraard zonder dat er een kabel te zien is!

Door onze nauwe samenwerking met Mansveld Expotech (MX), beschikken wij over meerdere magazijnen en kantoren door heel Nederland zoals in de RAI, Jaarbeurs, MECC en het hoofdkantoor in Eindhoven. Hierdoor zijn wij nooit ver van jouw locatie vandaan. 

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw beursstand? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze AV specialisten.